Щастието е личен избор

СЪЗДАЙТЕ СИ ЩАСТЛИВА КАРТИНА В БЪДЕЩЕТО!

Доказано е, че хората могат чрез мислите си, чрез тяхното подсъзнание, да накарат нещата да се случват. Има теория, че цялата вселена е изградена от една материя и всяка мисъл в тази материя е способна да я накара да съдейства, за да изпълни това, което мисълта е пожелала. Няма да влизам в подробности, но като цяло е факт, че когато човек наистина желае нещо много силно, то се случва.

Може би заради стремежа да сбъднете някое ваше желание, може би наистина цялата вселена се опитва да ви помогне, но наистина, ако мислите за нещо непрекъснато и правите всичко възможно да го постигнете, няма сила която да ви спре, да го превърнете в реалност.

Според друга теория, ако си представяте вашето щастливо бъдеще по начина, по който искате да изглежда, и ако се опитвате всеки ден да го визуализирате в мислите си, то наистина ще се случи. Нищо не ви пречи да опитате, нужно е само да вярвате истински в това. Когато си представяте една такава картина, трябва да го правите колкото се може по-детайлно. Например, ако искате хубава къща, представяйте си мебелите в нея, кое къде се намира и т.н. Представяйки си тази картина по няколко минути дневно, вие ще я вкарате в подсъзнанието си. То ще разбере, че това е нещо много важно за вас, след като мислите за него толкова често и ще се опита да го осъществи. Вашето подсъзнание може да комуникира с вселената по начин, който е непонятен за вас. То може да ви накара да правите неща, които ще ви помогнат да постигнете мечтата си и ще ви амбицира още повече.

Обмислете хубаво какво искате да е бъдещето ви и си го представяйте, когато имате възможност и свободно време. Важно е подсъзнанието ви да разбере, каква е вашата цел, за да ви помогне. То не различава доброто от лошото, не знае кое ще ви направи щастливи и кое не. Ако му покажете към какво да се стреми, ще го улесните и ще усетите помощта му.