Щастието е личен избор

ПРЕДГОВОР

Искате ли да сте щастливи? Как мислите, лесно ли е да го постигнете? Можете ли да го направите или го смятате за невъзможно?

Ако мислите, че ще се справите и тази книга ще ви помогне – четете надолу! Ако сте на мнение, че е невъзможно човек да е щастлив и няма начин това да стане – четете надолу и ще промените мнението си!

Как мислите, какво е щастието? Разбирате ли го правилно или не сте съвсем сигурни? Не, щастието не означава да сте в постоянна еуфория и да подскачате по цял ден. Това разбира се е невъзможно, неприложимо и най-малкото, изключително глупаво. Щастието е друго, четете и не само ще осъзнаете какво е, а и ще разберете как да го постигнете! Много е лесно, трябва само да спазвате някои прости правила и да промените начинът си на мислене. Защо да се променяте, това ли се питате? Защото щастието ви зависи изцяло и единствено от вас. Не обвинявайте другите! Не се оправдавайте с обстоятелствата! Не прехвърляйте вината на държавата, безпаричието, здравословното си състояние и т.н! Ако сте нещастни, виновни сте вие и само вие.

Прочетете тази книга и ще разберете, че можете да сте щастливи. Не е трудно и ако се постараете, ще го постигнете.